iPhones

Ontdek alles over Apple's iPhone SE 2020

Ontdek alles over Apple's iPhone SE 2020

Het is een krachtige telefoon met veel goede specificaties, maar tegelijkertijd ook een betaalbare telefoon. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over de iPhone SE 2020. Van de specificaties tot aan de functies en alles ertussenin!

Wat biedt de iPhone SE 2020?

​De iPhone SE was een telefoon die door Apple werd uitgebracht in het jaar 2020. Het was een budgetvriendelijke optie voor mensen die een iPhone wilden, maar niet bereid waren te betalen voor de duurdere modellen. De telefoon had een 4,7 inch-scherm en werd aangedreven door de A13-chip, die ook werd gebruikt in de duurdere iPhone-modellen van dat jaar. De iPhone SE had een 12 megapixel-camera aan de achterkant en een Touch ID- homeknop. Helaas werd de telefoon niet zo goed ontvangen als Apple gehoopt had, en het bedrijf besloot om het niet meer te maken.

Design en afmetingen van de iPhone SE 2020

De iPhone SE 2020 is ontworpen om een ​​ budgetvriendelijke optie te bieden voor mensen die een kleiner scherm en een homeknop prefereren boven de meer recente telefoons van Apple. Het toestel is een update van de populaire 2016-editie en de afmetingen zijn dan ook vergelijkbaar. Het scherm is 4,7 inch en het toestel is daarmee kleiner dan de iPhone 11 Pro Max met zijn 6,5 inch scherm. De SE 2020 is daarmee ook lichter en makkelijker te hanteren.

De body van het toestel is gemaakt van aluminium en de achterkant is voorzien van een glazen paneel. Dit maakt het toestel ietsje dunner dan zijn voorganger, maar niet veel. Het toestel heeft ook geen camera-module, waardoor het nog strakker oogt. De SE 2020 is daarmee een echte minimalistische telefoon.

De SE 2020 is verkrijgbaar in drie kleuren: zilver, spacegrijs en goud. Elk van deze kleuren heeft een unieke uitstraling en ze zijn allemaal erg mooi. Wat betreft design is de SE 2020 een echte winner.

Processor en prestaties

Apple heeft de iPhone SE (2020) uitgerust met de A13 Bionic-chip. Deze processor is dezelfde die ook in de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zit. Wat betekent dit voor de prestaties van de iPhone SE? In deze blog lees je alles over de processor van de iPhone SE (2020) en de prestaties die je ermee kunt verwachten.

De A13 Bionic-chip is een krachtige processor die veel sneller is dan de vorige generatie iPhone-processors. Dit betekent dat de iPhone SE (2020) sneller kan reageren op aanrakingen, sneller kan appen en spelen, en ook beter kan multitasken. Ook de camera van de iPhone SE (2020) zal profiteren van de krachtige A13 Bionic-chip. De camera zal sneller starten en foto's en video's in hogere kwaliteit opnemen.

De batterijduur van de iPhone SE (2020) is ook beter dan die van de vorige generatie iPhones. Dankzij de A13 Bionic-chip kan de iPhone SE (2020) tot wel 5 uur langer gebruikt worden op een volle batterij.

Kortom, de iPhone SE (2020) is een krachtig toestel met een krachtige processor die veel sneller is dan zijn voorgangers. Dankzij de A13 Bionic-chip kan de iPhone SE (2020) langer gebruikt worden op een volle batterij en zal de camera ook beter presteren.

Opslagcapaciteit en RAM

Ah, the iPhone SE. It's the budget-friendly alternative to Apple's more expensive options that still offers features that draw users to the iPhone. One of those features is its storage capacity and RAM.

The iPhone SE comes with three storage options: 64GB, 128GB, and 256GB. And while that might not be as much as some of the other iPhones on the market, it's still plenty of storage for most users. Plus, if you use iCloud, you can free up even more space on your device.

As for RAM, the iPhone SE comes with 2GB. That might not sound like a lot, but it's actually the same amount of RAM as the iPhone 6s and 6s Plus. So, while you might not be able to store as much on your device, you'll still be able to enjoy a smooth and responsive experience.

Camera's en fotografie

Als je iPhone SE (2020) koopt, krijg je een toestel met een goede camera. De camera is goed voor alledaags gebruik, maar ook voor meer uitgebreide fotografie. In dit artikel bespreken we de mogelijkheden van de camera en geven we wat tips voor het maken van mooie foto's.

De camera van de iPhone SE (2020) is een 12 megapixelcamera. De camera heeft een groothoeklens en een telelens. De groothoeklens is goed voor landschapsfoto's en foto's in een klein gelend. De telelens is goed voor foto's van veraf, zoals een foto van een gebouw of een foto van een persoon die ver weg staat.

Gebruik de HDR-functie (High Dynamic Range). HDR maakt automatisch een foto met een hoog contrast. Dit geeft een mooie en spannende foto. HDR is ideaal voor foto's met veel licht en donker, bijvoorbeeld een foto van een zonsondergang of een bos met donkere bomen.

Al met al is de iPhone SE 2020 een krachtige telefoon met veel premium functies, die je ook aantreft op duurdere modellen. Wil je echter gebruik maken van de nieuwste camera-technologie of een groot scherm, dan moet je elders kijken. Heb je echter geen behoefte aan al te fratsen en wil je gewoon een krachtige telefoon voor een betaalbare prijs, dan is de SE 2020 een uitstekende keuze.

 

Volgende lezen

Apple iPhone 13 vs iPhone 14. Wat zijn de verschillen?
refurbished iPhone

MOBISITE VERTELT

Lees mee
InfoiPhone 15

Alles wat je moet weten over de iPhone 15

De langverwachte iPhone 15-serie is eindelijk hier! Apple heeft weer indrukwekkende nieuwe functies en specificaties toegevoegd aan deze toestellen, die de verwachtingen van zelfs de meest veeleise...

iPhonesiPhone 12 mini vs iPhone 13 mini.

iPhone 12 mini vs iPhone 13 mini. Een Diepgaande Vergelijking

De iPhone 12 mini en iPhone 13 mini zijn beide kleine krachtpatsers van Apple die indruk maken met hun compacte formaat en geavanceerde functies. Hoewel ze op het eerste gezicht veel op elkaar lijk...

Refurbishedrefurbished iPhone

Refurbished iPhone kopen?

De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We gebruiken het voor communicatie, informatie, en entertainment. Maar het kan een flinke investering zijn om altijd het nieu...