Herroepingsrecht

Bij elke aankoop uit onze webwinkel heb je 14 dagen om zonder opgaaf van redenen de aankoop ongedaan te maken. Deze termijn gaat in na de dag van ontvangst van het product. Om je aankoop ongedaan te maken, kun je hier je herroeping starten. Vanaf het moment van de retourmelding heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Mobisite geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wie betaalt de retourkosten?

Wanneer je jouw product retourneert, zijn de kosten voor jou. De reden dat we hiervoor gekozen hebben, is omdat we om het milieu geven. We willen niet mensen aanmoedigen om onze producten te kopen en te retourneren, zonder dat ze er zeker van zijn. Dat zorgt er namelijk voor dat er meer geretourneerd wordt, wat betekent dat er meer en vaker producten vervoerd moeten worden. Dit verhoogt de CO2 uitstoot, wat slecht is voor het milieu.

Wij zullen het door jou betaalde bedrag binnen 14 dagen na je herroepingsmelding terug storten. We wachten daarmee echter wel tot het moment dat wij het product retour hebben ontvangen.

Als er bij het uitproberen en testen van het product schade is ontstaan omdat je er niet zorgvuldig mee bent omgesprongen, kunnen wij de waardevermindering die dat tot gevolg heeft, bij je in rekening brengen.

Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier  voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Indien je een vraag hebt over het retourproces kun je een mail sturen naar help@mobisite.be of het contactformulier invullen.

Retouraanvraag

Stap 1: klik onderaan deze pagina op de oranje button met ”Retouraanvraag”.

Stap 2: vul het digitale retourformulier in.

Stap 3: je ontvangt een bevestigingsmail met daarin alle instructies.

Stap 4: let wel, het toestel mag geen val -stoot of waterschade bevatten. Zie hiervoor ook onderstaande garantievoorwaarden. Controleer hierbij ook goed de garantietermijn.

START JE RETOURAANVRAAG