Mobisite reviews

Mobisite verzameld reviews via het platform van kiyoh. Alle Mobisite reviews worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet je zeker dat de reviews die je hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt kiyoh om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een Mobisite review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van kiyoh.

Alleen klanten mogen vertellen

Het grondbeginsel van ons platform is dat alleen klanten een review mogen schrijven. In de overeenkomst die onze klanten met ons zijn aangegaan wordt dit duidelijk vermeld. Onze nacontrole wordt naar aanleiding van de nieuwe wet- en regelgeving opgeschroefd. Als we nepreviews aantreffen die op basis van een uitnodiging tot stand zijn gekomen, worden deze verwijderd en melding gemaakt bij de autoriteiten. Dagelijks werken we hard aan de technische verbetering van ons platform.

Gemiddelde Mobisite Reviews

Aan onze klantbeoordelingen zie je gelijk waarom Mobisite de beste keuze is voor jou iPhone refurbished. We hebben ontzettend veel online beoordelingen van tevreden klanten die ons gemiddeld een 9,2 geven! En 97% van onze klanten zou Mobisite dan ook aanraden aan anderen. Maar luister hierin vooral niet naar ons, maar naar wat onze klanten zelf over ons te zeggen hebben!