Verzending en levering

Geen Verzendkosten


Verzenden naar België en Nederland is gratis en kost je dus niets! Tevens nemen wij de kosten voor verzekering van je pakketje voor onze rekening.


Voor 22:30 uur besteld, volgende bezorgdag geleverd


Bestellingen die op werkdagen voor 22:30 uur geplaatst worden en op voorraad zijn, worden dezelfde dag nog verzonden. Hierdoor heb je je producten de volgende dag al in huis. Alle bestellingen worden gratis bezorgd met PostNL.

PostNL bezorgt geen pakketjes op zondag en ook niet op nationale feestdagen.

Bestelling volgen?


Na het versturen van de bestelling ontvang je een e-mail met Track & Trace code zodat je precies kunt zien wanneer jouw bestelling wordt bezorgd.

Thuisbezorging én ophalen bij een servicepoint PostNL


Je bestelling wordt veilig opgestuurd via PostNL. Indien je tijdens dit bezorgmoment niet aanwezig bent, wordt je bestelling naar een servicepoint gebracht bij jou in de buurt. PostNL laten een bericht achter zodat jij weet wanneer en waar je het pakket kunt afhalen. Als verzendmethode kun je er óók voor kiezen om je bestelling direct naar een servicepoint te laten versturen. De leverancier laat je dan weten wanneer je de bestelling kunt ophalen. Vergeet in dit geval je geldige legitimatiebewijs niet mee te nemen!
 

Overzicht van levertijden:

Besteld vóór 22:30 Bezorgd op
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

 

Zijn we niet aansprakelijk voor een eventuele vertraging bij PostNL.


Bestelling niet ontvangen?


Is de bestelling verzonden? Dit weet je doordat je een e-mail van ons krijgt met een verzendbericht. Hierin staat of deze met track en trace is verzonden, of per brievenbuspost. Alle verzendmethodes kunnen vertraagd zijn tot maximaal 3 bezorgdagen. De bezorgdagen zijn dinsdag tot en met zaterdag. Heb je 3 bezorgdagen gewacht en nog steeds niets ontvangen? Dan starten wij een onderzoek. Neem hiervoor contact met ons op.